Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa de Sant Antoni Abat tornarà després de dos anys d'absència

La renovada Comissió Organitzadora, encapçalada per Marc Berenguer, treballa des de fa mesos per recuperar la festa, que el pròxim mes de febrer arribarà a la seva 128a edició.

Nova junta de la Comissió Organitzadora. Foto: Gentilesa de Judit Josa, de "Ripollet al Dia"..
Nova junta de la Comissió Organitzadora. Foto: Gentilesa de Judit Josa, de "Ripollet al Dia".

La Festa de Sant Antoni Abat es tornarà a celebrar el pròxim mes de febrer, després de dos anys d'absència. Així ho va anunciar la nova junta de la Comissió Organitzadora, que diumenge passat es va presentar en societat. "Volem que tot Ripollet sàpiga que hi tornarà a haver festa de Sant Antoni, amb les activitats tradicionals, com ara la passada dels Tres Tombs, però també amb nous actes culturals", va explicar Marc Berenguer, el president d'una renovada Comissió. La Festa de Sant Antoni Abat tindrà lloc el pròxim 26 de febrer del 2023, en el que serà la seva 128a edició.

Marc Berenguer ha aprofitat la presentació de la nova junta per engrescar tota la ciutat a prendre part de la festivitat: "Necessitem que tothom s'hi bolqui, des dels veïns i veïnes que vulguin fer-se socis, i que els comerços i promotors s'impliquin per recuperar la festa i que sigui una gran cita". Amb aquesta idea, la Comissió ha rebaixat la quota anual dels socis i sòcies. Tothom qui estigui interessat pot adreçar-se al Centre Cultural, a la botiga Silvestre (c. de Padró, 42) o al Gimnàs Gali (c. de Monturiol, 40).

JS