Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Federació d'Hostaleria i Turisme de Catalunya celebra la seva assemblea mensual a Cerdanyola

L'acte va estar organitzat pel Gremi d'Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental Sud i Barcelonès, presidit pel ripolletenc Jordi Moya.

La Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) de Catalunya va celebrar, el passat 24 de febrer, la seva assemblea mensual a Cerdanyola del Vallès. La reunió, que es va celebrar al restaurant Los Abetos de Cerdanyola, va ser organitzada pel Gremi d'Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental Sud i Barcelonès, presidit pel ripolletenc Jordi Moya. L'assemblea, presidida pel nou president de la FIHRT, Mingo Morilla, va comptar amb la participació d'una vintena de representants d'associacions, gremis i col·lectius, tan físicament com a través de videoconferència.

L'assemblea es va iniciar amb la presentació dels nous integrants, 4.Oleum i Vakuno Selecto, que van oferir un tast dels seus productes, olis prèmium fumats amb una tècnica innovadora, i carn de vaca gallega, tant en cru com embotida, uns productes poc coneguts lluny del seu origen. Els assistents es van emplaçar al pròxim 7 de març, quan se celebrarà una visita a les instal·lacions de Carns Milà a Santa Oliva, que culminarà amb un showcooking amb les carns que comercialitza Vakuno Selecto, maridades amb 4.Oleum.

ripollet-eco-gremi-hostaleria-assemblea-010322-1.2.jpg

Seguidament, els assistents van donar la benvinguda al nou president de l'Associació de Restauració i Hostaleria de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Jordi Muñoz Pujol, que casualment és fill de Cerdanyola. A l'assemblea també es va efectuar una anàlisi genèric de les darreres modificacions en l'àmbit laboral que afecten el sector, i que van des de la reforma laboral, la proposta dels plans de pensions d'empresa, o l'encara debatut, augment de les cotitzacions dels autònoms. Altres temes de debat van ser la nova Guia contra el Malbaratament Alimentari i la necessitat d'enfortir lligams amb el sector de l'hostaleria, restauració i turisme de les Terres de l'Ebre, recolzant la constitució de la seva Federació.

L'assemblea va anar seguida d'un sopar, i la trobada es va cloure amb els parlaments de comiat de l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón Núñez i el tercer tinent d'Alcaldia de la població veïna, Javier Sánchez Miras.