Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La diputada d'ERC Jenn Díaz presenta el seu darrer llibre "Dona i poder"

La presentació del llibre de la diputada d'Esquerra Republicana Jenn Díaz ha omplert el pati del Centre Cultural, després d'una reunió amb diferents entitats locals per conèixer la situació de la lluita feminista a Ripollet.

Jenn Díaz, a la presentació del llibre, acompanyada d'Ainara Tatché i Núria Escursell de Jovent Republicà.
Jenn Díaz, a la presentació del llibre, acompanyada d'Ainara Tatché i Núria Escursell de Jovent Republicà

A la presentació a Ripollet de Dona i poder. Com i per què feminitzar la política (Ara Llibres, 2020), Jenn Díaz ha volgut parlar amb el públic assistent al pati del Centre Cultural sobre la responsabilitat de ser dona i visible en el món polític, un món encara avui molt masculinitzat. Díaz també ha tractat la dificultat de ser dona, feminista i política, i els reptes diaris que això suposa. Segons la diputada republicana, encara hi ha molt de masclisme a la política i s'espera de les dones que es comportin com ho fan els homes, adoptant fins i tot les seves maneres de comunicar.

Abans de l'acte, organitzat per la secció local d'Esquerra Republicana i Jovent Republicà, la diputada va voler mantenir una reunió per tal de conèixer la situació local en matèria d'igualtat de drets. Hi van assistir representants del Comitè de Dones de Ripollet i de PROUD Ripollet, a més de militants d'ERC. Estava prevista la presència també de l'eurodiputada Diana Riba, però a causa de la imminent posada en llibertat de la seva parella, Raül Romeva, no va ser possible.

Jenn Díaz, reunida a la seu d'ERC Ripollet amb membres del Comitè de Dones i de Proud Ripollet
Jenn Díaz, reunida a la seu d'ERC Ripollet amb membres del Comitè de Dones i de Proud Ripollet