Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Careta Teatre es disposa a espantar amb els seus túnels del terror de Halloween

L'entitat organitza aquest cap de setmana els seus tradicionals túnels del terror per Halloween. La novetat d'enguany és que el túnel començarà al pati del Centre Cultural, i no es limitarà tan sols a les seves dependències.

La Careta Teatre organitza aquest divendres i dissabte al vespre, 28 i 29 d'octubre, els seus tradicionals túnels del terror al Centre Cultural amb motiu de la proximitat de la festa de Halloween. Enguany, la temàtica dels túnels està dedicada als zombis, com es pot comprovar pels seus títols, "La invasión zombie" i "Apocalipsis Zombie". Hi ha una altra novetat respecte a anys anteriors, i és que aquest any el túnel no només es limitarà a les dependències del Centre Cultural, sinó que començarà al pati. Els participants es posaran en el paper d'uns caçadors de zombis i hauran d'afrontar la missió de sortir del túnel "amb vida" com si es tractés d'un escape room.

Després de més de 10 anys organitzant aquest túnel del terror, l'èxit de participació per part dels ripolletencs i ripolletenques està pràcticament assegurat. De fet, les entrades per al túnel infantil ja s'han esgotat i queden ja poques places per als adults. Entre les dues sessions del túnel del terror, hi prenen part unes 80 persones entre els alumnes i membres de l'entitat, que es posen en el paper dels monstres o bé s'encarreguen de l'organització de l'esdeveniment perquè tot surti bé.

careta teatre.jpg

Podeu veure l'entrevista a Paula Fernández i Jordi Núñez, membres de La Careta Teatre, a l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio en aquest enllaç.

JS

cartell 02.jpg

cartell 01.jpg