Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cafeteria Sirocco s’endú dos premis com a millor decoració de Nadal al seu aparador

L’establiment de Ripollet ha rebut el premi Aparador 2023 que atorga l’Ajuntament i el premi del vot popular. Per altra banda, la Unió de Comerciants va realitzar aquest dimecres, 10 de gener, el sorteig de la seva campanya comercial de Nadal, i l’AV Can Clos lliura els premis del 1r concurs “Mi pueblo en Navidad”.

Tot just deixem enrere les festes de Nadal i moltes entitats estan publicant aquestes primeres setmanes de gener el nom dels guanyadors i premiats dels seus concursos amb temàtica nadalenca. És el cas del 54è Concurs d’Aparadors, que atorga la Cambra de Comerç de Sabadell. Enguany, la cafeteria Sirocco s’ha endut els dos premis locals que es lliuren per la decoració del seu aparador. L’establiment ripolletenc ha guanyat el premi que concedeix l’Ajuntament de Ripollet i també el premi de la votació popular.

El Concurs d’Aparadors 2023 ha comptat, com ja va passar l’any passat, amb un premi popular al millor aparador del municipi. Els comerços han penjat un cartell amb un codi QR al seu aparador, a través del qual els veïns i veïnes han pogut votar la seva decoració preferida. Sirocco ja va guanyar aquest premi fa un any, i enguany el revalida, juntament amb la concessió del premi que atorga el consistori.

La UCR premia la fidelitat dels seus clients

Per altra banda, la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) va celebrar aquest dimecres, 10 de gener, el sorteig de la campanya comercial de Nadal “Aquest Nadal tu ets la nostra estrella”. El sorteig es va realitzar entre les butlletes de les persones que han confiat en les botigues de la Unió de Comerciants per fer les seves compres durant aquestes festes de Nadal. Les tres persones premiades han estat Coraima Méndez, que ha guanyat 350 euros per gastar en els negocis adherits de la UCR; Manoli Ortega que ha guanyat 100 €, i Laia Vilardell, que n’ha guanyat 50. L’entitat es posarà en contacte directament amb les persones premiades per comunicar-los el resultat.

ripollet-cul-nadal-ucr-sorteig-campanya-comercial-100124.png

Imatge del sorteig retransmés a través del perfil d'Instagram de la UCR.

Podeu veure el vídeo del sorteig al perfil d’Instagram de la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR).

1r concurs de l’AV Can Clos

L’Associació de Veïns Can Clos ha estrenat aquest Nadal un nou concurs de decoració nadalenca. Amb el títol “Mi pueblo en Navidad”, el concurs vol premiar els portals o porteries de Ripollet millor decorades per aquestes dates. A més, les bases marcaven que només es podien utilitzar materials reciclats o que tinguessin poc impacte mediambiental. En l’acte d’entrega dels premis, celebrat el passat 21 de desembre, es va lliurar el primer premi a Diego Uribe, per la decoració a l’immoble del c. De Rafael Alberti, 102.

Redacció ripollet.cat - JS

IMG_5338.jpg

Imatge dels premiats del concurs de l'AV Can Clos.