Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal s'estrena com a nou centre col·laborador ACTIC

Les persones majors de 16 anys es podran examinar a la Biblioteca Municipal de Ripollet dels tres nivells d'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC). El servei permet fer cinc proves setmanals.

La Biblioteca Municipal ha començat l'any estrenant-se com a centre col·laborador de l'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC), de manera que en aquest equipament es podrà obtenir informació sobre el certificat i fer les proves per obtenir-lo. L'ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L'ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Les persones que superen satisfactòriament la prova tenen un certificat acreditatiu que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

A la Biblioteca Municipal, els aspirants es podran examinar dels tres nivells de l'ACTIC (bàsic, mitjà i avançat) a través de les proves virtuals que es duran a terme a l'espai Internet i +. El servei oferirà la possibilitat de fer cinc proves setmanals:

  • Dilluns, dimarts, dijous i divendres, a les 16 h.
  • Dimecres, a les 10 h.

Tota la informació per dur a terme la prova es troba al portal ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Redacció ripollet.cat - NdP