Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal incorpora els jocs de taula al seu fons

A partir d'aquest mes de juny, la Biblioteca Municipal de Ripollet incorpora a la col·lecció de l'equipament un nou fons de jocs de taula, que se suma a l'oferta de llibres, revistes, música i pel·lícules que es poden demanar en préstec.

La Biblioteca Municipal de Ripollet ofereix, a partir d'aquest mes de juny, un nou catàleg de jocs de taula divulgatius i educatius, que es podran demanar en préstec, tal com ja es podia fer fins ara amb els llibres, revistes, discos compactes de música i pel·lícules. L'objectiu principal és facilitar l'accés a aquests recursos educatius, divulgatius, lúdics i culturals a tots els veïns i veïnes. Per aquest motiu, els primers jocs de taula que s'han incorporat al fons tenen un caràcter essencialment educatiu i pedagògic, pensant també en el fet que siguin un recurs útil per als centres educatius de Ripollet.

Trobareu els jocs de taula exposats a la sala infantil de la Biblioteca Municipal i es podran endur, gratuïtament, en préstec, com qualsevol altre material de l'equipament. Només és necessari el carnet de la Biblioteca. El temps del préstec serà el mateix, 30 dies, però només es podrà agafar un joc de taula per cada carnet.

La intenció és anar ampliant aquest fons de jocs de taula amb noves incorporacions atenent a les demandes dels usuaris, dels centres educatius i de les entitats que en facin ús.

Els jocs, com a recurs educatiu

Els jocs de taula són un recurs cultural de primer ordre, que cada cop està guanyant més pes dins de les biblioteques públiques. Com a espais d'aprenentatge, de trobada i d'interacció social, les biblioteques representen uns espais ideals per fomentar el joc.

Podeu trobar més informació, en aquest catàleg de jocs de taula a les biblioteques.

Redacció ripollet.cat - NdP