Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal amplia el seu fons comprant al Saló del Còmic

Del 3 al 5 de maig se celebra la 42a edició del Saló del Còmic de Barcelona i la Biblioteca Municipal de Ripollet, juntament amb altres biblioteques públiques, hi ha participat avui divendres, 3 de maig, en una visita oficial al Saló per a adquirir novetats per a l’equipament municipal.

La Biblioteca Municipal de Ripollet ha fet avui una visita oficial a la 42a edició del Saló del Còmic, que se celebra del 3 al 5 de maig, a Barcelona. En aquesta ocasió, s'ha aprofitat la visita per a fer una compra de llibres i còmics per a aquest equipament municipal. La compra es pot dur a terme gràcies a una línia de subvencions impulsada pel Departament de Cultura per tal que les biblioteques públiques puguin comprar a les fires de llibres que se celebren arreu de Catalunya.

Més enllà de les adquisicions, l'objectiu principal del projecte és que les biblioteques enforteixin el seu vincle amb els editors i els llibreters de Catalunya, motiu pel qual s'inclouen activitats en determinades fires, per afavorir la trobada i el diàleg entre els diferents agents del sector del llibre.

A més, membres del Club de Còmic infantil de la Biblioteca de Ripollet participaran dissabte i diumenge al taller "Fem un llibre animat" a la zona COMIC KIDS del Saló. I per la seva banda, els membres del Club de Còmic Jove assistiran a la trobada conjunta dels clubs de lectura de còmic de les biblioteques públiques catalanes, amb l'autor internacional Beto Hernández.

Redacció Ripollet.cat - DVT/NdP.