Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal acollirà un taller sobre benestar emocional i alimentació

El taller "Connectant amb el cos", que es durà a terme cada dimarts a la tarda, està organitzat pels Equips d'Atenció Primària de Ripollet.

La Biblioteca Municipal acollirà, des del pròxim 8 de novembre, el taller "Connectant amb el cos", que està centrat en el benestar emocional i l'alimentació. El taller es durà a terme cada dimarts, de 18 a 19.30 h a la biblioteca. Destaca que és un taller fruit dels Equips d'Atenció Primària Els Pinetons, La Farigola i Ripollet Centre, que col·laboren amb la biblioteca per acostar-lo a tota la ciutadania de Ripollet. Les sessions aniran a càrrec de la referent de benestar emocional dels CAP, Sílvia Díaz, i del dietista i nutricionista José Cano. Les inscripcions es duran a terme al CAP de referència o a la mateixa biblioteca.

L'objectiu fonamental del taller és promocionar hàbits saludables als seus participants, i sobretot que durin en el temps. Per aquesta raó, es treballarà l'àmbit emocional dels assistents, s'acompanyarà la persona a prendre consciència dels seus hàbits, a identificar la seva relació amb el menjar i a treballar les sensacions de gana i sacietat.