Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca dona a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030

La Biblioteca de Ripollet, la Biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua de Mogoda i la Biblioteca Elisenda de Montcada i Reixac han elaborat una guia bibliogràfica i una mostra de llibres, amb l'objectiu de donar a conèixer els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030.

La Biblioteca de Ripollet, conjuntament amb la Biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua de Mogoda i la Biblioteca Elisenda de Montcada i Reixac, ha elaborat una guia bibliogràfica i una mostra de llibres, centrades en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030. Tant la mostra com la guia es poden consultar a cadascuna de les tres biblioteques públiques. L'exposició estarà instal·lada fins al pròxim dissabte, 4 de desembre. Trobareu més informació en aquest enllaç.

L’Agenda 2030

El 25 de setembre de 2015 va ser aprovada l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible per l'Assemblea General de Nacions Unides, amb els objectius d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres.

Aquesta agenda ha de marcar l'acció global del desenvolupament fins a l'any 2030 i ha de configurar un full de ruta d'actuació per assolir un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.

L'Agenda 2030 es desplega mitjançant un sistema de 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Cada ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) inclou diferents metes (en total 169) que contribueixen al compliment de l’objectiu.

NdP