Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca de Ripollet acull un acte en record de les persones migrants

Amb motiu del Dia internacional de les persones migrants, les entitats Acollim Cerdanyola-Ripollet, Acció Solidària i Logística, Turó Solidari i Unió Contra el Feixisme i el Racisme han preparat aquest dissabte un acte conjunt i simultani a Ripollet i Cerdanyola.

Aquest dissabte, 18 de desembre, es commemora el Dia internacional de les persones migrants i, per aquesta raó, les entitats Acollim Cerdanyola-Ripollet, Acció Solidària i Logística, Turó Solidari i Unió Contra el Feixisme i el Racisme han preparat un acte conjunt i simultani a Ripollet i Cerdanyola sota el lema Desmuntem els murs visibles i invisibles. De 10 a 13.30 h, de manera continuada, es projectarà el documental 18+1 un jovent que camina simultàniament a la Biblioteca de Ripollet i al Casal de Joves de Cerdanyola.

El documental és un recull de 10 vídeos curts que plantegen la situació dels joves que migren per necessitat, el motiu pel qual marxen del seu país i les circumstàncies i fets que han envoltat aquest fet, per cercar un futur millor. L’objectiu de les entitats és que aquest documental es puguin visionar més endavant en les escoles i els instituts de les dues ciutats.