Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 8a Caminada sense fum de Ripollet aplega un total de 130 persones

L'activitat es va organitzar dissabte passat, 3 de juny, i posava especial èmfasi en els perjudicis de les cigarretes electròniques, molt esteses entre la gent més jove.

Fins a un total de 130 persones van participar dissabte passat, 3 de juny, a la 8a Caminada sense fum de Ripollet, sota el lema "Millor el moviment que no el fum o el vapeig". És el doble de participants de l'edició de l'any passat. L'activitat se celebra, com és habitual, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig) i en el marc de la 24a Setmana Sense Fum, del 25 al 31 de maig. Enguany, la Caminada sense fum va incidir no només en els perjudicis del tabac, sinó també les cigarretes electròniques, amb un ús molt estès entre la gent jove.

La novetat d'enguany és que la Caminada va sortir des del parc de Carles Ferré i va recórrer el camí de la Serra, el parc dels Pinetons, l'avinguda de la Torre d'en Mateu i el vial del riu Ripoll, fins al Poliesportiu, on va acabar amb una activitat física dirigida.

Amb l'objectiu de prevenir el tabaquisme

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) i s'organitza amb diverses entitats i organitzacions relacionades amb la campanya.

L'objectiu de la Setmana Sense Fum i de la Caminada, dirigida a totes les edats, és sensibilitzar a la població de la importància de no iniciar-se en el tabaquisme, abandonar-ne el consum i gaudir d'un ambient lliure de fum, alhora que s'incideix en altres hàbits saludables, com la pràctica d'exercici, la bona alimentació o la reducció del consum d'alcohol.

Redacció ripollet.cat - NdP

ripollet-ser-caminada-sense-fum-030623-9.jpeg

Els estiraments van estar dirigits pel doctor Mampel.

ripollet-ser-caminada-sense-fum-030623-7.jpeg

ripollet-ser-caminada-sense-fum-030623-6.jpeg

ripollet-ser-caminada-sense-fum-030623-11.jpeg

ripollet-ser-caminada-sense-fum-030623-4.jpeg

ripollet-ser-caminada-sense-fum-030623-5.jpeg

ripollet-ser-caminada-sense-fum-030623-13.jpeg