Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 25a Milla Urbana va aplegar un total de 229 atletes

La 25a edició de la prova atlètica organitzada per la RUA (Ripollet Unió Atlètica) va comptar amb la participació dels Gegants i els Grallers de Ripollet, que es van sumar a la festa esportiva. Els més ràpids en la Milla en la categoria sènior i sub-23 van ser Eric Guzmán González del New Balance Team i Laura Rodríguez Botella de l'Agrupació Atlètica Catalunya.

La Ripollet Unió Atlètica (RUA) va celebrar dissabte passat, 7 de maig, a la tarda la 25a edició de la Milla Urbana – Memorial Juan Suárez. Una cita ben especial, ja que a més coincideix amb la celebració dels 40 anys de trajectòria del club. Un total de 229 participants es van donar cita a la rambla de Sant Jordi per disputar les diferents proves. A més, es van sumar a la festa els Gegants i els Grallers de Ripollet per celebrar l'aniversari.

L'atleta més ràpid en recórrer els 1.609 metres de la Milla Urbana va ser Eric Guzmán González, membre del New Balance Team, que es va imposar en l'última recta en un final molt emocionant disputat entre els quatre participants que formaven el grup capdavanter. El seu temps va ser de 4 minuts i 19 segons. Just al seu darrere van arribar Brahim Fateh de l'Hospitalet Atletisme (4'20"), David Fernández Egea del CE Ironwill BCN (4'21") i David Lombrana Chamorro, del Cornellà Atlètic (4'22"). El primer atleta de la RUA a travessar la línia d'arribada va ser Mohamedali Bouazza Hajouj, que va quedar 9è amb un temps de 4'33".

Encara més ajustada va ser la Milla en modalitat femenina. La primera atleta va ser Laura Rodríguez Botella, de l'Agrupació Atlètica Catalunya, que es va imposar a sobre la mateixa línia de meta a la corredora Douae Ouboukir. Totes dues van fer un temps de 5'11".

Per la seva banda, en les categories d'Open i Veterans, els atletes més ràpids van ser Sergio Bejarano Caballero (4'31") i Marisa Zapata Mas (5'36").

Podeu consultar els resultats complets de totes les proves en aquest enllaç.

JS 

IMG_9844.JPG

IMG_9846.JPG

IMG_9848.JPG

IMG_9850.JPG