Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Esplai l’Estel recupera aquest divendres les Nits d’Acústic

Després de l’aturada provocada per la pandèmia, tornen els concerts de petit format. S’han programat tres cites de les Nits d’Acústic, la primera tindrà lloc al Kftí del Casal de Joves i les altres dues es realitzaran a l’Espai Maria Aurèlia Capmany.

El Kftí del Casal de Joves recupera aquest divendres, 11 de març, les Nits d’Acústic, les actuacions musicals de petit format que organitza el Centre d’Esplai l’Estel. Els concerts d’aquesta nit començaran a les 21.30 h. L’entrada és lliure amb aforament limitat.

Les primeres bandes a pujar a l’escenari seran dos combos de jazz, que reinterpreten aquest estil des de diferents visions. La Núria Arboleda Sextet interpretarà clàssics del jazz, mentre que The "A" Jazz Ensamble aposta pel jazz modern. Els concerts seran d’una durada de 30 minuts aproximadament. Després, agafarà el relleu el grup Ypnosi Fekal, un grup provinent de Sant Cugat, amb un directe molt potent, que defineix el seu estil com a postpandemic psycho funk. A més, a partir de les 0.30 hores, hi haurà un concurs de punxadiscos, una mena de batalla musical en la qual serà el públic qui donarà el seu veredicte. El Pd guanyador podrà punxar a la Nit Jove.

Nits d’Acústic a l’Espai M. Aurèlia Capmany

Aquesta primera cita de les Nits d’Acústic tindrà lloc al Kftí, però les pròximes dues sessions dels concerts de l’Estel es traslladen fins a l’Espai Maria Aurèlia Capmany. “El primer concert de les Nits d’Acústic serà al Kftí, continuant la nostra reivindicació com a espai d’oci i concerts, però les pròximes cites seran a l’Espai Maria Aurèlia Capmany, amb la voluntat d’aprofitar aquest espai a l’aire lliure com a escenari per gaudir de l’oci nocturn”, explica Aleix Monzó, membre de l’entitat. Les pròximes cites de les Nits d’Acústic seran el primer divendres d’abril i de maig.

Amb la Nit Jove a l’horitzó

Les Nits d’Acústic serviran per escalfar motors de cara a la gran cita musical de l’Esplai l’Estel, la Nit Jove, que tindrà lloc a principis del mes d’octubre. Tal com explica Cèlia González, membre de l’entitat, “la Nit Jove tornarà a presentar concerts de gran format, com una mena de festival, i s’organitzaran activitats durant tota la tarda per amenitzar l’ambient, tal com es feia abans de la pandèmia”.

JS

ripollet-com-info-220310-21-Celia-Gonzalez-Aleix-Monzo.JPG

Cèlia González i Aleix Monzó, membres de l'Esplai l'Estel, a l'Info Setmanal de dijous 10 de març.