Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptora Núria Pradas visita la Biblioteca Municipal en la cloenda dels clubs de lectura

L'obra guanyadora del Premi Ramon Llull 2020, "Tota una vida per recordar", és l'obra de Prades escollida per a comentar en aquesta sessió, organitzada amb el suport del programa 'Lletres en viu' de la Institució de les Lletres Catalanes.

El pròxim dimecres 19 de juny, a les 18.30 h, l’escriptora barcelonina Núria Pradas visitarà la Biblioteca de Ripollet per celebrar la cloenda dels clubs de lectura i comentar la seva obra Tota una vida per recordar, guanyadora del Premi Ramon Llull. Aquesta activitat s’organitza gràcies al suport del programa 'Lletres en Viu' impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes que afavoreix el contacte entre els lectors i lectores i els autors i autores de literatura catalana mitjançant la seva presència en les trobades als clubs de lectura d'adults que s’organitzen a les biblioteques públiques del país.

Núria Pradas és Llicenciada en Filologia Catalana i ha treballat en el món de l’ensenyament durant més de 20 anys. Va iniciar la seva trajectòria literària publicant literatura infantil i juvenil amb el seu primer llibre Sol d'hivern (1995). Finalment va començar a publicar per al públic adult amb Sota el mateix cel (2012), que va guanyar el premi Carlemany, La noia de la biblioteca (2014), a les quals van novel·les com Somnis a mida (2015) o L'aroma del temps (2017).

L’obra que es comentarà a la trobada Tota una vida per recordar, va guanyar al 2020 el premi Ramon Llull. Es tracta d’una novel·la ambientada als Estats Units durant els anys 30 del segle XX i centrada en el món dels dibuixos animats. 

L'entrada és lliure, tot i que les places són limitades, fins a completar l'aforament. 

Redacció Ripollet.cat - NdP.