Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Sant Gabriel rep el Premi al Millor Projecte Sostenible d’Educació Secundària organitzat per la Fundació Pfizer

Al Museu Nacional de Ciència i Tecnologia d’Alcobendas va acollir el dissabte 8 de juny el lliurament de premis de la 4ª edició del ‘Health Guardians 2030’.

Estudiants de l'Escola Sant Gabriel amb el premi..
Estudiants de l'Escola Sant Gabriel amb el premi.

Els alumnes de 1r d’ESO de l’Escola Sant Gabriel han estat guardonats com a guanyadors en la categoria de Millor Projecte Sostenible d’Educació Secundària en la 4ª edició del ‘Health Guardians 2030’ que organitza la Fundació Pfizer.

Els alumnes de 1r d’ESO de l’escola Carlos Ramiro, Telma Muñoz, Òscar Basart i Zara Victoria Gonzales, van participar presentant el seu projecte “Aspiradora Marina”, que persegueix l’objectiu de millorar el sanejament dels plàstics del mar per aconseguir una major sostenibilitat de les aigües marines. Es tracta d’un disseny d’un robot submarí, autònom, propulsat per energia solar amb capacitat per filtrar l’aigua del mar i emmagatzemar els contaminants al seu dipòsit interior.

‘Health Guardians 2030’

El ‘Health Guardians 2030’ és un projecte de la Fundació Pfizer per impulsar les vocacions STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques) i conscienciar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) als més joves.

En aquesta edició, s’han batut rècords de participació amb un total de 6.425 alumnes, d’entre 5è i 2n d’ESO, de 85 centres educatius de tota Espanya.

En paraules del president de la Fundació Pfizer, la convocatòria ha estat tot un èxit, no només per l’elevada particiapció, sinó també pel gran compromís dels participants i l’excel·lent nivell dels projectes presentats.