Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Sant Gabriel de Ripollet guanya un dels premis de tecnologia i ciència Health Guardians 2030

El centre educatiu va guanyar el premi al millor equip tecnològic en la segona edició d’aquest projecte educatiu, posat en marxa per la Fundació Pfizer, en el qual hi ha participat 5.250 alumnes de 70 centres educatius de tot Espanya.

Foto de família dels guardonats. Font: Fundació Pfizer..
Foto de família dels guardonats. Font: Fundació Pfizer.

L’Escola Sant Gabriel de Ripollet va rebre el passat 21 de maig el premi al millor equip tecnològic del programa educatiu Health Guardians 2030, una iniciativa de la Fundació Pfizer. Es tracta d’un projecte educatiu amb l’objectiu de fomentar la ciència, la tecnologia i l'enginyeria entre els més joves (vocacions STEAM, és a dir Science, Technology, Engineering, Arts i Maths). Una altra finalitat és difondre i donar a conèixer els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) creats per l’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) per abordar els grans reptes globals.

En la segona edició celebrada aquest any, hi ha participat un total de 5.250 alumnes de 70 centres educatius de tot Espanya. Els participants han hagut de desenvolupar projectes innovadors relacionats amb la sostenibilitat, mitjançant el videojoc Minecraft i amb la col·laboració de la companyia Ignite Serious Play. Entre els projectes dels alumnes i escoles que han resolt els desafiaments plantejats d’una manera més creativa i innovadora, s’han escollit els guanyadors de cada categoria. En aquest sentit, l’Escola Sant Gabriel ha guanyat el guardó al millor equip tecnològic.

L’acte de clausura de la segona edició dels premis Health Guardians 2030 es va celebrar al Museu de Ciència i Tecnologia d’Alcobendas, a Madrid.

JS