Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música inicia les preinscripcions per al curs 2022-2023

Com a novetat, enguany l’escola ofereix cant coral i teatre musical. El període de preinscripció és de l’1 al 22 de juny i la matrícula s’haurà de formalitzar de l’1 al 15 de juliol.

L'Escola Municipal de Música de Ripollet obrirà el pròxim dimecres, 1 de juny, el termini de preinscripció per a totes aquelles persones que actualment no siguin alumnes del centre i que vulguin realitzar algun tipus d'ensenyament musical durant el curs 2022-2023. La preinscripció s'haurà de fer de forma presencial, a la secretaria de l'escola, de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 hores. El termini finalitzarà el pròxim 22 de juny. De l'1 al 15 de juliol s'haurà de formalitzar la matrícula. A banda de les activitats de grup i les classes d'instrument que ja du a terme, com a novetat, l'escola oferirà el curs vinent classes de cant coral i un taller de teatre musical.

L'Escola Municipal de Música, ubicada a la part superior de l'edifici del CIP Molí d'en Rata, finalitza aquest mes de juny el seu primer curs, amb prop d'una setantena d'alumnes. El projecte pedagògic del centre inclou, d'una banda, una àrea reglada, a partir de P3, amb tres cursos de sensibilització musical, dos d'iniciació, altres dos de llenguatge musical i classes dels següents instruments: Piano, Castanyoles, Ukulele, Guitarra, Guitarra Elèctrica, Baix Elèctric, Bateria, Cant, Trompeta, Violí i Flauta Travessera.

D'altra banda, a partir dels 9 anys en endavant, a més de la pràctica dels instruments, l'Escola de Música està orientada a la promoció i gaudi de la música dels ciutadans i la comunitat, siguin o no músics, oferint una educació musical específica i la possibilitat de practicar en grup a aquelles persones que, sense límit d'edat, gaudeixin de la pràctica musical. Aquests alumnes segueixen un ritme d'aprenentatge personal i a mida de les seves disponibilitats.

El pròxim curs, a més, l’Escola Municipal de Música té previst crear tres grups de cant coral: el de petits, de 1r a 3r de primària; el de mitjans, de 4t a 6è de primària, i un tercer de joves i adults a partir de 18 anys. Quant al teatre musical, enfocat com a taller paral·lel a l'escola, es vol crear un grup de 1r a 3r de primària i un altre de 4t a 6è de primària.

Per a qualsevol dubte o informació, poden adreçar-se al c. del Molí d'en Rata núm. 1, de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 h, al telèfon 660 422 138 o al correu electrònic escolamusica@ripollet.cat.

NdP