Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola de persones adultes de Ripollet aposta per la digitalització

Aquest mes d’octubre s’ha inaugurat un nou espai, dirigit a impartir una nova doble titulació de Graduat en Educació Secundària i Competència digital.

El CFA Jaume Tuset, que compta amb uns 700 alumnes matriculats, ha iniciat el curs inaugurant una nova aula i amb grups més amplis, després de la flexibilització de les mesures contra la COVID-19. El centre ha fet una aposta per la digitalització, després de detectar durant la pandèmia que molts alumnes no tenien dispositius o no sabien com entrar a les diferents plataformes telemàtiques. A banda dels cursos d’informàtica, a partir d’aquest curs ofereix una doble titulació als alumnes de Graduat en Educació Secundària, que també poden aconseguir el de Competència digital.

Per impartir aquests cursos, a banda de l’aula d’informàtica, amb 24 ordinadors, l’escola ha aconseguit una de nova, amb 16 ordinadors més, gràcies a l’adequació, per part de l’Ajuntament, de dos espais utilitzats fins ara pel Club Ciclista Ripollet i el Futbol Sala Ripollet, que han accedit a reubicar-se. Aquesta nova aula també ha comptat amb la col·laboració del personal docent del centre i el suport econòmic, per a la compra de mobiliari, del Departament d’Educació, que a més ha dotat l’escola amb un nou professor a mitja jornada.  

Actualment, el CFA Jaume Tuset també compta amb dues aules a les instal·lacions de Ripollet Impulsa, al barri de Pont Vell – Can Tiana, on imparteix els cursos d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys i els d’accés als cicles formatius de grau superior. 

El Centre de Formació de persones Adultes Jaume Tuset compta amb una àmplia oferta educativa, per a persones a partir de 18 anys, amb perfils molt diversos. A més dels cursos d’accés, també ofereix estudis de Graduat en Educació Secundària; diferents nivells de llengua catalana, castellana i anglesa; informàtica, i formació bàsica i instrumental. Aquesta formació reglada es complementa amb els tallers que organitza l’Associació Cultural Jaume Tuset, entre ells d’informàtica i ús del mòbil.

NdP