Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i PIMEC Vallès Occidental es reuneixen per impulsar el desenvolupament empresarial del municipi

En aquesta trobada s’han tractat temes econòmics i empresarials que afecten el teixit productiu de Ripollet, i ha servit per reivinidicar la importància de la cooperació entre les dues institucions.

Fotografia durant la reunió entre l'Ajuntament i PIMEC.
Fotografia durant la reunió entre l'Ajuntament i PIMEC

L’Ajuntament s’ha reunit amb PIMEC Vallès Occidental per poder establir i reforçar línies de col·laboració en matèria de digitalització, comerç local i transició energètica, per tal de promoure el desenvolupament econòmic del municipi.

Aquesta trobada també ha servit per donar a conèixer els serveis que ofereix la patronal a través de l’oficina Accelera Pime Rural, que té com a objectiu apropar i impulsar la transformació digital a petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors ubicats en entorns rurals.

L’alcalde de Ripollet, Luis Tirado, ha destacat el compromís del consistori per continuar impulsant el desenvolupament empresarial i la millora del comerç local, posant èmfasi en el foment de l’associacionisme amb el suport de PIMEC Comerç.

Durant la reunió també s’han tractat temes com la posició estratègica de Ripollet a la comarca, de les seves infraestructures i les noves inversions previstes en l’àmbit de la sanitat entre Ripollet i Montcada, que té com a objectiu millorar l’atenció sanitària a la comarca.

El president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol, ha valorat positivament aquesta trobada, destacant el treball conjunt entre patronal i consistori per donar suport a empreses i autònoms, i que aquests, disposin de tota la informació dels temes que els afecta en el seu dia a dia.

Per part de l’Ajuntament, Luis Tirado ha estat acompanyat de la regidora de Comerç, Eva Herrera i el coordinador de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Antonio Quesada. A la reunió també hi ha assistit el president de PIMEC Comerç Vallès Occidental, Xavier Olivé, i altres representants de la patronal del territori, així com el Gremi CRM d’Instal·ladors i la tècnica de la sectorial del comerç al Vallès Occidental.

Redacció Ripollet.cat - OP