Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament endega el nou servei ‘Jove, anem per feina!’

El pròxim 15 de desembre es farà la primera activitat del nou servei ‘Jove, anem per feina’, un conjunt d’assessories laborals i tallers ocupacionals adreçats a persones joves.

Aquesta iniciativa neix de la col·laboració entre Ripollet Impulsa i la regidoria de Joventut, per donar resposta a les demandes de les usuàries i usuaris del Casal de Joves de Ripollet. L’objectiu és que l’equipament esdevingui un servei de referència per a la població jove de Ripollet en recerca d’ocupació, millorant l’accés al món laboral i oferint eines i recursos sobre formació i recerca de feina.

Aquest servei consistirà en la realització d’un taller ocupacional mensual, adreçat a persones joves, que tindrà lloc al Casal de Joves de Ripollet (Rambla de sant Jordi, 6). Els primers tallers programats són els següents:

  • 15 de desembre: ‘Vine a fer el teu currículum’.
  • 19 de gener: ‘Prepara’t per una entrevista de feina’.
  • 16 de febrer: ‘Busca feina a les xarxes socials’.

Tots els tallers es faran de 17 a 19 h.

ripollet-joves-ocupacio-twitter_3.jpg

Assessoria laboral personalitzada
Simultàniament, es realitzaran assessories laborals personalitzades per a totes les persones joves que ho sol·licitin. Dirigida a persones joves a l'atur, que busquen la seva primera feina o volen millorar la feina que tenen actualment, l’assessoria laboral personalitzada els facilitarà eines i informació d'ofertes de treball que s'adeqüin al teu perfil professional.

En aquestes sessions individualitzades es treballen temes com la realització del currículum; la cerca de formació adaptada a les necessitats i preferències de les persones joves; orientació professional i laboral, xerrades i ofertes de treball.

Les persones interessades poden inscriure’s als tallers o demanar cita als telèfons 935 807 642 i 680 340 760, mitjançant els correus electrònics orientacio@ripollet.cat o joventut@ripollet.cat i a les xarxes @ripolletimpulsa o @ripolletjove.

NdP