Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts presenta el seu programa electoral i fa campanya amb Laura Borràs

Junts per Ripollet va presentar, dilluns passat, el seu programa, al Centre Cultural, sota el lema "De ciutat dormitori a ciutat residencial". L'endemà, rebia la visita de Laura Borràs per fer campanya pel centre.

L'acte, presentat pel seu cap de llista, Josep Maria Andevert, va comptar amb la participació de l'alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sirera i l'exalcalde de Cerdanyola i exdiputat de Junts, Toni Morral.

El grup independentista va defensar una ciutat més accessible, amb més serveis i major atenció a la gent gran i als agents econòmics. Entre les seves propostes, destaquen la instal·lació d'escales mecàniques a Maragall, l'adequació de l'entorn del riu per al lleure, un bus urbà a demanda digital, invertir als polígons industrials i posar contenidors intel·ligents per a les escombraries, entre altres.

ripollet-pol-municipals-junts-programa-150523-2.jpg

En els seus parlaments, Sirera va afirmar que Ripollet podria beneficiar-se de més suport de què s'ha rebut fins ara de l'AMB, mentre de Morral va mostrar-se confiat en l'entrada de Junts a l'Ajuntament, després que fa quatre anys va ser possible.

D'altra banda, dimarts 16, Junts per Ripollet va rebre la visita de la polèmica presidenta del partit, Laura Borràs, qui, amb una representació de la secció local, encapçalada per Andevert, va saludar a comerciants i veïns del centre. En declaracions a la premsa local, Borràs va parlar de la transcendència d'aquests comicis com a termòmetre de l'independentisme en general i dels suports a Junts en particular.

ripollet-pol-municipals-junts-laura-borras-160523-2.jpg

Redacció: ripollet.cat