Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Ripollet celebra l’aprovació del protocol que ha d’impulsar la construcció de l’Hospital

El protocol estableix les bases de col·laboració entre les administracions implicades, a la recerca de la màxima eficàcia i celeritat possibles per a la construcció de l’Hospital Ernest Lluch.

L’agrupació local de Junts per Ripollet ha celebrat, a través d’un comunicat de premsa, la pròxima signatura d’un protocol que donarà impuls al projecte del futur Hospital Ernest Lluch. És un protocol que hauria de sumar els esforços de la Generalitat, l’AMB i els ajuntaments de Cerdanyola, Ripollet i Montcada.

Per aquesta raó, Junts insta els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac a prioritzar tots els tràmits administratius per fer viable el projecte de l’hospital i que “la Generalitat pugui complir el termini fixat del 2029 per a la seva posada en funcionament”. En la nota de premsa, l’agrupació indica que “des de les agrupacions locals de Junts per Catalunya dels cinc municipis que es vincularan al nou hospital –Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès i Badia del Vallès– farem seguiment i vetllarem perquè la construcció de l’hospital sigui una realitat com abans millor”.