Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Catalunya presentarà una esmena als pressupostos per executar el projecte executiu del futur Hospital Ernest Lluch

La diputada Irene Negre lamenta, durant la comissió de Salut, que els pressupostos del 2023 no contemplin cap partida per tirar endavant el projecte executiu.

La diputada de Junts per Catalunya, Irene Negre, ha criticat que els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023 no contemplen una partida per al futur Hospital Ernest Lluch. Per aquest motiu, ha anunciat que el seu grup parlamentari “presentarà una esmena als pressupostos per executar el projecte constructiu aquest any 2023 del nou hospital Ernest Lluch al Vallès Occidental”.

irene negre junts.png

La diputada de Junts, Irene Negre, durant la compareixença a la comissió de Salut.

Segons ha explicat la diputada, l’anterior conseller de Salut, Josep M. Argimon, treballava per tancar el conveni que regula els procediments per la cessió del terreny del nou hospital de proximitat Ernest Lluch, que depèn de tres municipis: Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac, i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Irene Negre ha indicat que “malauradament, el nou conseller de Salut no té com a prioritat tirar endavant aquest nou Hospital que donaria resposta a la gran demanda del Vallès”. La diputada Irene Negre ha fet aquestes declaracions en el marc de la comissió de Salut del passat 16 de febrer al Parlament de Catalunya.

Redacció ripollet.cat - NdP/JS