Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Catalunya presenta Josep Maria Andevert com el cap de llista a les eleccions municipals del 2023

L'acte de presentació va comptar amb la presència de la presidenta de la formació, Laura Borràs, que va destacar el seu "compromís amb Ripollet".

D'esquerra a dreta, Carla Andevert,  Marta Colomina, Josep Maria Vinyes, Maite Palomeque, Josep Maria Andevert i Laura Borràs..
D'esquerra a dreta, Carla Andevert, Marta Colomina, Josep Maria Vinyes, Maite Palomeque, Josep Maria Andevert i Laura Borràs.

Josep Maria Andevert Balltondrà serà el cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Es va anunciar aquest dimecres, 2 de novembre, al vespre en un acte celebrat al Centre Cultural, que va comptar amb la presidenta del partit, Laura Borràs. Juntament amb Andevert es van anunciar també les quatre persones que ocuparan les següents posicions a la llista electoral. Aquestes són Maite Palomeque, Josep Maria Vinyes (independent), Marta Colomina (independent) i Carla Andevert.

Durant la presentació de l'acte, Rosa Maria Dumenjó va explicar que, en el procés d'elecció dels cinc primers llocs de la llista electoral, l'agrupació local havia optat per celebrar primàries per a cadascun dels cinc llocs. En el seu parlament de presentació, Josep Maria Andevert va explicar que fa 41 anys que viu a Ripollet i es va definir com a una persona dialogant, que vol governar per "treballar per vosaltres, amb abnegació i perseverança, escoltant tots els col·lectius i persones que integren la ciutat".

ripollet-pol-junts-candidatura-presentacio-021122-22.JPG

Josep Maria Andevert, durant el seu parlament.

Per la seva banda, Laura Borràs va elogiar el "compromís amb Ripollet" dels cinc candidats, i va destacar que "en un moment amb tanta desafecció i cansament, és d'agrair que hi hagi gent amb ganes de fer un pas endavant". La presidenta de la formació va definir Junts per Catalunya com a un "punt de trobada, un projecte integrador amb corrents ideològics diferents, que el president Puigdemont va concebre com una llista cívica de país, i aquest continua sent l'esperit de Junts".

JS

ripollet-pol-junts-candidatura-presentacio-021122-18.JPG

Rosa Maria Dumenjó va presentar l'acte acompanyada de Laura Borràs, presidenta de Junts per Catalunya.

ripollet-pol-junts-candidatura-presentacio-021122-43.JPG