Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada per pensar noves formes d'abordar les violències masclistes en l'àmbit municipal

Aquest dissabte, 20 de novembre, de 10 del matí a 13 hores, se celebra al Centre Cultural una jornada de reflexió amb entitats i col·lectius, oberta a la ciutadania, per cercar formes d'abordar les diferents violències a escala municipal i d'una manera comunitària.

El Centre Cultural acollirà aquest dissabte, 20 de novembre, durant el matí, una jornada de reflexió sobre l'abordatge dels diferents tipus de violències, sobretot de caràcter masclista, des d'un nivell municipal i comunitari. La trobada tindrà lloc de 10 a 13 hores i convida entitats i col·lectius a prendre-hi part. La jornada també està oberta a la ciutadania. Per inscriure's, cal escriure a siad@ripollet.cat. Després de la reflexió conjunta dels assistents, es gaudirà d'un vermut musical al pati del Centre Cultural, amb un concert a càrrec de Dj. Frida.

Aquesta jornada de reflexió es duu a terme en el marc de la commemoració del 25N-Dia internacional per a l'eliminació la violència envers les dones. Amb motiu d'aquesta data, l'Ajuntament de Ripollet i la Taula Feminista han iniciat la campanya "Unides contra totes les violències", que organitza diverses activitats al llarg dels pròxims dies. L'objectiu és visibilitzar tots els tipus de violències masclistes, fomentant una xarxa de suport a les dones que la pateixen i establint protocols per abordar-ho. Els actes per commemorar el 25N culminaran precisament el 25 de novembre, amb una acció reivindicativa del Comitè de Dones, que es durà a terme de 18 a 20 h a la plaça del Molí.

JS

Presentacio campanya 25N.jpg

Presentació dels actes i de la campanya amb motiu del 25N-Dia internacional per a l'eliminació la violència envers les dones.