Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos formatius de les entitats locals

Aquest mes de novembre s'inicia el programa de formació per a entitats locals, amb diferents temàtiques importants per al seu funcionament habitual, que s'allargarà fins al mes d'abril.

Després que aquest mes d'octubre s'hagin iniciat els cursos i tallers del Centre Cultural, ara torna el programa formatiu per a les entitats locals i ho fa de manera presencial. La primera sessió serà el dilluns 8 de novembre, de 19 a 21 h, i girarà entorn de la Sol·licitud i justificació de subvencions, coincidint amb la publicació, al mes de novembre, de la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva tant per a les entitats culturals com esportives.

Aquestes sessions són gratuïtes i tenen l'objectiu de facilitar al teixit associatiu local eines rellevants per al seu funcionament. El programa de formacions es durà a terme de novembre a abril, el primer o segon dilluns de cada mes, de 19 a 21 h.

Així, al mes de desembre s'oferirà un taller per aprendre les Gestions electròniques amb l'administració local; al gener sobre Comunicació digital i xarxes; al febrer s'explicaran les Eines i recursos per mantenir els lligams associatius; al març es tractarà La perspectiva de gènere a les entitats; i finalment, a l'abril, es parlarà sobre la Llei d'associacions. Què pot i que no pot fer una associació.

Ja estan obertes les inscripcions per aquests tallers, que es poden realitzar al Centre Cultural o enviant un correu electrònic a cultura@ripollet.cat.

NdP