Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciades les obres d’arranjament de la plaça de Joan Abad

L’actuació afecta la part del paviment més deteriorada, de les escales, la grada i el paviment superior, d’entrada al pavelló Joan Creus.

Aquesta setmana han començat les obres d’arranjament parcial de la Plaça Joan Abad, que presentava un estat deteriorat, especialment pel que fa al paviment. Es tracta de  la substitució del paviment de les escales i les grades i de la part superior de la plaça.

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa GMZ Rubik Projectes, per un import total de 39.796,90 euros, i estarà enllestida duran les pròximes setmanes, abans de Festa Major.

Els treballs consistiran en l’eliminació de l’acabat existent, i la base de morter, fent una nova base de formigó i l’aplicació de dues mans de pintura de poliuretà antilliscant. Les obres es duran a terme protegint en tot moment l’accés de persones al pavelló, reforçant la seguretat, especialment, els caps de setmana, quan no hi haurà operaris a la zona d’obra.

Aquesta plaça es va inaugurar el maig de 2007, dedicada a Joan Abad, pocs mesos desprès de la seva mort. Abad havia estat president d'honor del Club Patinatge Ripollet, membre d'honor del Patronat Municipal d'Esports i pare de l'Associació Folakhe Afro.

Redacció Ripollet.cat - NdP.