Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Homenatge al maratonià ripolletenc Biel Grau Bonet

Aquest dissabte, 2 de juliol, es durà a terme un homenatge a Biel Grau Bonet, esportista popular de Ripollet, que va morir el 2020 a causa de la malaltia de l'ELA. Es descobrirà una placa en honor seu a la passera de vianants per sobre del riu. L'acte està organitzat per l'entitat Corredors.Cat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet.

L'entitat Corredors.Cat, una associació esportiva amb quasi 700 associats i dedicada a l'activitat de córrer, celebrarà aquest dissabte, 2 de juliol, un acte d'homenatge per recordar la figura de Biel Grau Bonet, corredor ripolletenc associat a l'entitat que va morir fa dos anys víctima de l'ELA.

Biel Grau Bonet era un maratonià popular, molt estimat a l'entitat, que va rubricar la gesta de participar, en un sol any, a totes les maratons d'asfalt de Catalunya. A partir del cas de Biel Grau, es va posar en marxa la plataforma solidària "Kms x ELA" per a la recollida de fons per ajudar a famílies afectades per la malaltia de l'ELA i per a la lluita contra aquesta malaltia, avui en dia encara incurable.

L'acte organitzat per Corredors.Cat aquest dissabte, 2 de juliol, començarà a les 8.30 h, amb la trobada al Poliesportiu (c. de Magallanes, 22). A les 9 h, s'iniciarà un recorregut per la ciutat, visitant llocs significatius a la vida d'en Biel Grau. El circuit té uns 6,5 quilòmetres i es preveu fer-ho en una hora aproximadament. A les 10 h, s'arribarà al punt final de l'itinerari, a la passera per a vianants per sobre del riu i la carretera per fer l'homenatge, descobrint una placa en record d'en Biel Grau i agraint a la seva família l'esforç que van fer amb ell. Acte que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet.

JS

94703097_1887901558018607_2816572349363519488_n.jpg

Planol Biel.jpg

Plànol de l'itinerari d'homenatge a Biel Grau.