Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gairebé un centenar d'infants i joves es reuneixen dissabte en la Trobada Local Escolar de Tennis Taula

El cap de setmana per al CTT Ripollet es va completar amb la disputa a Tarragona de les primeres jornades del Torneig Estatal de Tennis Taula 2024, amb la presència de palistes del club. Lucas Pardo va guanyar la medalla de bronze en categoria benjamí.

El CTT Ripollet ha viscut un passat cap de setmana molt competitiu i ple d'emocions. Per una banda, el Poliesportiu Municipal va acollir dissabte, 24 de febrer, la Trobada Local Escolar de Tennis Taula, una cita adreçada als infants i joves dels diversos centres educatius de Ripollet. La cita, organitzada pel club i l'Ajuntament de Ripollet, va aplegar gairebé un centenar d'infants i joves, entre les categories de benjamí i juvenil, que van gaudir d'una jornada practicant aquest esport.

Més nervis van passar l'expedició de jugadors i jugadores que es van desplaçar aquest cap de setmana, del 23 al 25 de febrer, a Tarragona per disputar les primeres jornades del Torneig Estatal de Tennis Taula 2024, una competició organitzada per la Federació Espanyola per trobar els 8 millors palistes de cada categoria.

Lucas Pardo ha quedat tercer de tot Espanya en categoria benjamí. Foto: CTT Ripollet.

Lucas Pardo va fer un campionat excepcional, aconseguint la medalla de bronze en categoria benjamí. Pardo va superar la primera fase del campionat amb 4 victòries en 4 partits. En categoria femenina, Ariadna Arnau va acabar 11a en categoria aleví, i Carmen Domingo va ser 10a en infantil. Pau Altar, en categoria cadet, no va passar la primera fase, malgrat competir a bon nivell. Aquest cap de setmana, a Tarragona, s'han reunit un total de 388 jugadors i jugadores de clubs d'arreu d'Espanya. El pròxim cap de setmana, serà el torn de Marta Peñarando i Mireia Peretó, en les categories superiors.