Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fita esportiva de les representants del CTT Ripollet al Campionat de Catalunya per comarques

Mireia Pereto aconsegueix l'or del campionat en les tres categories, per equips, parelles i individual. Completen l'èxit del club els metalls aconseguits per Aina Mogas, Judith Gutiérrez i Marta Peñarando.

L'equip femení del CTT Ripollet s'imposa en el Campionat de Catalunya per comarques. Fotos: Federació Catalana de Tennis Taula, CTT Ripollet i Ramón Argenté..
L'equip femení del CTT Ripollet s'imposa en el Campionat de Catalunya per comarques. Fotos: Federació Catalana de Tennis Taula, CTT Ripollet i Ramón Argenté.

Aquest cap de setmana, el Club Tennis Taula Ripollet ha aconseguit tota una fita esportiva. Les seves representants han ocupat els esglaons més alts del Campionat de Catalunya per comarques, que s'ha disputat a Bàscara (Girona). En la final per equips, el quartet de l'Autoescola Tatchepol Ripollet format per Mireia Pereto, Aina Mogas, Judith Gutiérrez i Marta Peñarando es va imposar als Ganxets de Reus per 3 a 1.

Una de les esportistes més destacades ha estat Mireia Pereto, jugadora del club ripolletenc, que ha fet el ple, guanyant l'or no només amb l'equip, sinó també en categoria individual i fent parella amb Aina Mogas. Precisament, en la final individual, Mireia Pereto va enfrontar-se i va guanyar a la seva companya en parelles, Aina Mogas, que es va endur l'argent en individual. Totes dues van ocupar la part alta del podi en la competició per parelles.

L'èxit del club ripolletenc es va completar amb el tercer lloc aconseguit en parelles pel duet format per Judith Gutiérrez i Marta Peñarando.

JS

ripollet-esp-tennistaula-campionat-catalunya-031021-1.jpgripollet-esp-tennistaula-campionat-catalunya-031021-3.jpgripollet-esp-tennistaula-campionat-catalunya-031021-4.jpgripollet-esp-tennistaula-campionat-catalunya-031021-6.jpgripollet-esp-tennistaula-campionat-catalunya-031021-7.jpgripollet-esp-tennistaula-campionat-catalunya-031021-12.jpg