Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins a 8 patinadores del CPA Ripollet prenen part a la primera semifinal de la World Cup

En categoria sènior, Llorenç Álvarez continua imparable en modalitat de Solo Dance, amb una nova victòria. Clàudia Aguado i Carla Escrich, queden en 3a i 4a posició en modalitat lliure sènior.

Delegació espanyola de patinatge artístic a la World Cup. Font: Federació Espanyola de Patinatge..
Delegació espanyola de patinatge artístic a la World Cup. Font: Federació Espanyola de Patinatge.

El CPA Ripollet continua sumant èxits internacionals. A finals de maig, fins a 8 patinadores del club ripolletenc van disputar la semifinal de la World Cup a Trieste (Itàlia). En modalitat de Solo Dance, Llorenç Àlvarez es va proclamar campió indiscutible en categoria sènior, mentre en modalitat lliure Clàudia Aguado va quedar 3a i Carla Escrich, en 4a posició. La resta de podis es van aconseguir en categoria júnior amb Elna Francès, que es va proclamar subcampiona en modalitat lliure, i en categoria juvenil, en la qual Àfrica Valiente va ser 3a també de modalitat lliure.

La resta de membres del CPA Ripollet va tenir sort desigual. En Solo Dance, Ona Gàmiz va quedar en 5è lloc en categoria juvenil, la mateixa posició que va assolir Lucía Camarillo en categoria cadet. Malauradament, en modalitat lliure, en categoria sènior masculí, Kilian Gomis es va haver de retirar del programa curt per una lesió.

L’Artistic World Cup és una competició internacional que compta amb tres semifinals que es disputen a diferents països. A aquesta primera semifinal disputada a Trieste (Itàlia), se li sumaran dues més a Paredes (Portugal) i Asunción (Paraguay). Els patinadors amb unes millors actuacions i millor rànquing d’aquestes tres semifinals tindran dret a prendre part en la final que es disputarà a Gottingen (Alemanya) del 8 al 13 d’agost.

JS

WhatsApp Image 2022-05-20 at 9.22.15 PM.jpeg

La malaguenya Natalia Baldizzone i Llorenç Álvarez, campions en modalitat Solo Dance categoria sènior. Font: Federació Espanyola de Patinatge.