Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estela, d'Eufòria TV3, serà la pregonera de la Festa Major de Ripollet

Ja s'ha revelat qui farà el pregó de la Festa Major d'enguany. Anirà a càrrec d'Estela, la cantant del famós talent show Eufòria TV3, líder d'audiència a Catalunya i que el cap de setmana passat omplia el Palau Sant Jordi amb dos concerts. Estela farà el pregó el divendres de Festa Major, 26 d’agost, a la plaça del Molí i interpretarà dues de les seves cançons.

Orgullosa de ser de Ripollet

A la presentació, Estela va estar acompanyada per representants de la Comissió de la Festa Major 2022. Segons va explicar el regidor de Cultura, Oriol Mor: "Estela sempre porta el nom de Ripollet allà on va i ens ha enganxat a molts els divendres a la nit, veient com anava aprenent i evolucionant". “Mai dic que sóc de Barcelona, sinó de Ripollet”, va voler deixar clar l’Estela. Mor va destacar que no només serà un pregó, sinó que "passaran coses artístiques". En aquest sentit, l’artista va avançar que cantaria dos dels seus hits al programa.

No s'ho esperava

La protagonista es va mostrar "molt contenta de ser la pregonera", al mateix temps que va reconèixer que no s'ho esperava, com tampoc la repercussió del programa, tant en l'àmbit mediàtic, com de resposta de la gent. Per a Estela, "és bonic poder representar aquest, el meu poble i obrir les festes que és el que esperem, sobretot els joves".

Més nerviosa que actuar al Palau Sant Jordi

Segons la jove, "em posa molt menys nerviosa un Sant Jordi que fer el pregó de Ripollet. Perquè hi haurà gent que conec i gent del poble que m'estarà mirant allà i no com al Sant Jordi, que no veia a ningú". I va manifestar: "em sentiré molt bé que la meva gent estigui amb mi, els meus amics, atreure a un públic una mica més jove al pregó, perquè, personalment, mai havia estat a un pregó; i és molt guai que algú de la meva edat i que ha estat en un programa de televisió que ho acaba de petar tingui l'oportunitat de fer això i portar a més gent jove a les festes".

La Festa Major, millor amb els amics

Per a l'Estela, "la Festa Major sempre ha estat per a mi el punt de reunió amb els amics. Quan marxàvem amb els meus pares de vacances a l'estiu, jo sempre he volgut estar a Ripollet per la Festa Major. És una data que per mi no es toca, m'agrada molt viure-la. Els records que tinc de la festa els resumeixo en amics, amics, amics".

Més segura i referent

La pregonera va dir que malgrat la popularitat, és " la mateixa, igual de normal". "Ha canviat que ara la gent em coneix" i que ha guanyat en confiança: "em sento més gran. Ara confio que puc arribar a fer alguna cosa en la música i que, si poso tot de la meva part, sé que sóc capaç". També es va abanderar de la "diversitat corporal i el feminisme". Per a la cantant, "ser model i exemple d'algú és molta pressió, però també molt bonic, però jo no ho he tingut. Em poso a pensar en qui em podia jo abans veurem reflectida i no la trobo. Sí que m'agradaria ser un referent per totes aquelles persones que es pensen que només per no ser normatiu no poden tenir un lloc en allò que els agrada".
També es va mostrar afortunada d'haver sortit de la seva zona de confort. "Molta gent es conforma amb coses que no els fan feliços al 100%, però que els fan tenir una vida estable i jo era una d'aquestes persones. Jo m'aixecava a les 6 del matí, me n'anava a la "txarcu" d'aquí de Ripollet, tornava a casa, estava rebentada, sortia a fer un cafè amb els amics i de nou cap a casa. I així era la meva vida tota l'estona i sense adonar-me no era feliç del tot. Però sortir de la zona de confort i no tenir vergonya de mostrar al món com sóc i qui sóc, penso que, per a la gent jove, és molt necessari que hi hagi referents de tota mena".
També va agrair el suport de la seva família i amics, "els meus pilars, que han estat amb mi dia rere dia", ja que el seu pas pel programa "moralment i psicològicament ha estat dur".

Vol fer carrera de solista

Segons va explicar l'artista, després del concurs, "el Sant Jordi ha estat la guinda del pastís. Ha estat tancar el cercle". Però va dir, tenir "molt present que no tenia res d'experiència en el món de la música i he començat fent el cim i ara em toca començar des de baix la meva carrera musical". I va argumentar: "ara començaré a formar-me i seré conscient del meu instrument, perquè jo obro la boca i sona, però no tinc ni idea de què estic fent. Llavors penso que m'ajudarà a molt fer classes".
També va anunciar que està treballant en el seu primer single i que té clar que li agradaria emprendre una carrera com a solista. No obstant això, va lamentar que "la gent no està preparada per a la diversitat corporal i sé que això pot ser un desavantatge per a mi en oportunitats, però penso treballar per aconseguit tot allò que vull".