Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esquerra Republicana de Ripollet demana l'ajornament del nou sistema de recollida de residus fins a la tardor

Els republicans consideren, en un comunicat de premsa, que "encara no s'ha explicat a tots els veïns i veïnes de la ciutat en què consistirà, ni s'han repartit les bosses d'escombraries i bujols".

Esquerra Republicana de Ripollet ha informat, a través d'un comunicat de premsa, del seu posicionament respecte al nou servei de recollida de residus Ripollet Aporta. Els republicans demanen al Govern Municipal que "ajorni la implantació del nou sistema de recollida de residus fins a la tardor i que s'aprofiti aquest temps per deixar d'improvisar i per informar degudament als veïns i veïnes de la ciutat". ERC assegura tenir la "la convicció que molta gent que avui s'oposa al nou sistema ho fa per falta d'informació per part de l'Ajuntament" i argumenten que "encara no s'ha explicat a tots els veïns i veïnes de la ciutat en què consistirà, ni s'han repartit les bosses d'escombraries i bujols; ni tan sols s'ha fet una preparació prèvia a la implantació del sistema amb campanyes de conscienciació i campanyes de residu zero".

Els republicans coincideixen que "el sistema de recollida de residus actual s'ha quedat estancat (...), quedant lluny del 55% que exigirà l'any 2025, i el canvi a un nou model de recollida de residus que assoleixi les taxes de reciclatge que demana Europa és imprescindible". En el seu comunicat, ERC indica que "si la implantació del Ripollet Aporta fracassa, serà molt difícil tornar-ho a intentar més tard, quan la implantació d'aquests sistemes siguin una obligació per a totes les ciutats".