Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es traslladarà temporalment l'Oficina de Gestió i Recaptació a les instal·lacions de Drets Socials

L'objectiu és traslladar-ho definitivament a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet (c. de Balmes, 2), però encara queda fer l'adequació de l'espai.

A partir de dilluns vinent, 19 de febrer, l'Oficina de Gestió i Recaptació de Ripollet (rbla. de Sant Jordi, 75) tancarà definitivament les portes. A l'ORGT, gestionada per la Diputació de Barcelona, els ciutadans poden gestionar o pagar les seves taxes i tributs, així com fer altres tràmits, com la domiciliació d'impostos o extreure justificants de pagaments. De moment, tots aquests serveis es podran fer a les dependències de Drets Socials (c. de Can Masachs, 18-20), on s'hi ubicarà part del seu personal. Els horaris i la cita prèvia són els habituals de l'ORGT, que ofereix servei de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

La previsió és que, en el futur, els serveis de l'Oficina de Gestió i Recaptació de Ripollet s'ubiqui definitivament a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet (c. de Balmes, 2). Abans, però, cal dur a terme l'adequació de l'espai.

Redacció ripollet.cat – NdP/JS