Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tornaran a fer tasques de desratització i desinsectació al clavegueram aquest setembre

Aquests treballs es realitzen de forma periòdica, ja es van fer al juliol i es repetiran el pròxim mes de novembre.

Durant aquest mes de setembre, tornaran a dur-se a terme actuacions de desratització i desinsectació al clavegueram de Ripollet. Com ja va fer el passat mes de juliol, l'empresa de control de plagues contractada per l'Ajuntament de Ripollet durà a terme aquests treballs necessaris en els mesos d'altes temperatures. Les tasques preventives de plagues s'han de fer de forma periòdica, per la qual cosa es duran a terme de nou el pròxim novembre.

El tractament contra les rates es fa amb paranys que es col·loquen dins dels registres del clavegueram, de manera que ni animals ni persones poden entrar en contacte directe. Tanmateix, es recomana controlar els animals de companyia perquè no les trobin i les ingereixin. Totes les tècniques i productes que es fan servir compleixen amb les normatives vigents.

L'estiu és l'època de major nombre d'incidències, per culpa de la calor. En cas de detectar alguna incidència, es pot comunicar a l'Ajuntament de Ripollet a través del correu electrònic salutpublica@ripollet.cat o bé trucant al telèfon 935 046 000.

Redacció ripollet.cat – NdP/JS