Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprenen les obres al parc infantil de la plaça del Molí

Amb aquests treballs es farà realitat el projecte ‘Plaça el Molí, un parc per a tothom’ impulsat pels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Can Mas en el marc dels Pressupostos Participatius.

Dijous de la setmana passada, es van instal·lar diversos jocs inclusius del parc infantil de la plaça del Molí. D’aquesta manera, es reprenen les obres de remodelació del parc infantil, que van quedar aturades fa mesos per incompliment de l’empresa encarregada. El consistori es va veure obligat a emprendre un llarg procés administratiu per resoldre el contracte amb la primera empresa adjudicatària.

Superats aquests tràmits, l’Ajuntament de Ripollet va poder adjudicar el subministrament i instal·lació dels jocs a Juegos Kompan, per 23.172,89 € i a Parcs i Jardins de Catalunya, per 15.230,79 €. Aquestes adjudicacions s’han realitzat a través de l'Acord marc de subministrament de parcs infantils i mobiliari urbà de l'Associació Catalana de Municipis. Pròximament, s'instal·larà el paviment per un preu de 30.056,40 €, a càrrec de l'empresa Crous Expert.

Amb aquestes actuacions, finalment, es farà realitat el projecte 'Plaça el Molí, un parc per a tothom' impulsat pels alumnes de 4t d’ESO de l'Institut Can Mas en el marc dels Pressupostos Participatius.

ripollet-urb-obres-parc-plaça-moli-270922-8.jpeg

ripollet-urb-obres-parc-plaça-moli-270922-5.JPG

ripollet-urb-obres-parc-plaça-moli-270922-7.JPG