Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprenen els treballs del projecte de reasfaltatge de la passera

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs previs al reasfaltatge de la passera de vianants, que s'espera dur a terme en unes dues setmanes. En una primera fase de l'execució, posada en marxa el passat mes de desembre, es va realitzar l'itinerari per a invidents.

Aquesta setmana, s'han reprès les obres del projecte de reasfaltatge de la passera de vianants i la creació d'un itinerari per a persones invidents al parc del riu Ripoll, un cop l'Ajuntament ha rebut l'autorització de la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat per tal d'asfaltar el tram del pont que passa per sobre de l'autopista C-58. L'execució d'aquest projecte es va iniciar el passat mes de desembre, amb l'habilitació d'un itinerari per a persones invidents, des de la passera fins a la carretera de l'Estació, davant de l'Escola Escursell i Bartalot, al parc del riu Ripoll. A més del camí, s'ha instal·lat un grup semafòric, ja en funcionament, i una nova barana de protecció.

Els treballs d'aquesta segona actuació s'han iniciat amb la neteja de grafits de les parets laterals del pont i l'aplicació d'un producte "antigrafits". També es netejaran els embornals, reixes, canals i vores de jardineria, i es faran treballs de pintura i senyalització, un cop reasfaltada la passera, mantenint el carril bici. Entre finals de març i principi d'abril s'espera realitzar el reasfaltatge, el que provocarà el tall de circulació tant de persones com de vehicles, fins que torni a ser transitable. S'intentarà que l'afectació sigui la mínima possible.

passera_1.jpeg

Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Ripollet estan coordinant els treballs amb l'empresa adjudicatària, per tal d'afectar el mínim possible a la ciutadania. També s'estudia si serà necessari habilitar un bus gratuït que creui el pont del carrer de Tarragona, per on s'habilitarà el pas alternatiu a peu.

El projecte d'obres també contempla la substitució de les pantalles d'il·luminació per led. El preu total d'aquesta obra és de 105.270,87 €.

Redacció ripollet.cat - NdP