Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reobre la comissaria de la Policia Nacional de Ripollet

Amb la presència del delegat del Govern Central, Carlos Prieto, l’alcalde de Ripollet, Luis Tirado, regidors de l’Ajuntament i els comandaments de la Policia Local, va quedar reinaugurada la comissaria del carrer Tamarit, que tindrà funcions administratives.

Foto de l'acte amb tots els alts càrrecs de la policia i càrrecs polítics..
Foto de l'acte amb tots els alts càrrecs de la policia i càrrecs polítics.

Després de 3 anys tancada per obres, la comissaria de la Policia Nacional de Ripollet torna a estar operativa. Ahir dimecres, es va fer la reinauguració de les dependències amb la presència del delegat del Govern Central, Carlos Prieto, l’alcalde de Ripollet, Luis Tirado, regidors de l’Ajuntament i els comandaments de la Policia Local.

La comissaria, que tindrà funcions purament administratives, té la capacitat d’expedir 50 DNI i 25 passaports al dia. A més, també tramita diferents documents relacionats amb immigració. El centre comptarà amb 11 agents, vinguts d'arreu d'Espanya, i l'equipament ha patit una reforma absoluta. Ara disposa de sales molt àmplies on els agents atenen els usuaris en 6 punts d'atenció al públic diferents, sales d'espera molt ben il·luminades i còmodes i, en general, moltes millores en l'accessibilitat del recinte.

IMG_7910.jpeg

L'acte d'inauguració va començar amb una visita protocol·lària per les instal·lacions, seguida dels parlaments del delegat del Govern Central i de l'alcalde de Ripollet i va acabar amb declaracions a la premsa on el senyor Carles Prieto va justificar els 3 anys de tancament "per dificultats en les obres", i va "agrair la insistència i predisposició de l'alcalde, Luis Tirado, per aconseguir aquesta reobertura". De la mateixa manera, l'agraïment va ser recíproc per part de l'alcalde de Ripollet, que a més, es va mostrar "molt content perquè Ripollet pugui gaudir de la Comissaria més moderna actualment i que el treball i insistència de tants mesos hagi donat els seus fruits".

Redacció ripollet.cat - DVT.  

 

IMG_6306.jpeg