Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reforça la neteja dels contenidors d’escombraries

La neteja té l’objectiu d’evitar brutícia i olors, sobretot en les zones de Ripollet on es fa recollida selectiva de fraccions porta a porta i on s’ha detectat una necessitat. Aquesta neteja més intensiva no incompleix les restriccions d’aigua per la situació de sequera.

S’ha reforçat en els darrers dies la neteja amb aigua a pressió de l’exterior dels contenidors d’escombraries. Aquesta tasca s’ha centrat, especialment, en les zones de Ripollet on hi ha recollida de fraccions porta a porta, per tal d’evitar brutícia i olors. La freqüència de neteja és diària, però no és fixa en cada barri o carrer, sinó que es prioritzen els punts de la ciutat on s’ha detectat més brutícia, on s’han rebut queixes o hi ha una necessitat puntual.

Malgrat aquest servei més intensiu, l’empresa encarregada del servei de neteja viària vetlla pel compliment de les restriccions d’aigua per sequera. El decret de la Generalitat restringeix l’ús d’aigua per a la neteja de carrers i mobiliari urbà al mínim per garantir la salubritat pública, encara que no es faci amb aigua potable, com és el cas de Ripollet.

Redacció ripollet.cat – JS/NdP

ripollet-ser-neteja-contenidors-050723-03.jpg

ripollet-ser-neteja-contenidors-050723-04.jpg