Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la caminada Som Vallès Trail a Ripollet

Es tracta d'una caminada de 68km pel Vallès Occidental per recaptar diners en benefici de la Fundació Oncolliga, que recull inversions contra el càncer.

Les inscripcions a la caminada solidària en la lluita contra el càncer Som Vallès Trail per Oncolliga ja estan obertes, i ahir, dijous, dia 13 d'abril, el Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM), juntament amb la Fundació Oncolliga van venir a presentar el seu acte solidari al Centre Cultural de Ripollet. 

El dia 5 d'octubre, serà la primera edició d'aquesta caminada, Som Valles Trail, que té un recorregut de 68 km pel Vallès Occidental i, de moment, ja s'han inscrit els primers equips de 6 persones que han acceptat el doble repte; solidari i esportiu. Aquesta jornada esportiva tindrà un recorregut circular que passarà per 9 municipis: Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Barberà del Vallès, Sabadell, Castellar, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze i Sant Cugat. De la mateixa manera, hi haurà 8 avituallaments incloent dinar i sopar. En tractar-se d'una prova per equips, el funcionament serà el següent: 3 persones de les 6, sempre hauran d'estar en moviment, però hi haurà la possibilitat de tenir un xofer (opcional), per tal que, en el moment de fer el relleu, les persones que hagin acabat el seu tram, puguin moure's al següent punt de trobada.

Pel que fa a la part solidària, cada un dels equips haurà de recaptar un donatiu de mínim 600 € per a la lluita contra el càncer que aniran directament a la Fundació Oncolliga.

Fins uns dies abans del 5 d’octubre, dia de la caminada, els equips tenen temps d’aconseguir el repte solidari de recaptar diners per la Fundació Oncolliga fent diferents accions per assolir-ho. Al web de l’organització Som Vallès Trail hi ha una llista d’idees per inspirar-se.

IMG_9376.jpg

Representants del CEM i d'Oncolliga, juntament amb el regidor d'esports, Manel Martínez, en l'acte de presentació

Els representants d'ambdues organitzacions, Oncolliga i CEM, es van mostrar molt positius de cara a aquesta acció solidària i esperen que sigui un èxit de recaptació per a la lluita contra el càncer. De la mateixa manera, van llençar un missatge per animar a tothom qui vulgui apuntar-se i no tenir por del recorregut. L'opció del xofer està pensada, precisament, perquè tothom qui vulgui expressar la seva solidaritat ho pugui fer, sense tenir por a recórrer 68 km en 16 hores.

El 5 d'octubre de 2024 serà una jornada festiva, solidària i no competitiva, en la qual els participants s'ho passaran bé i gaudiran superant en equip un gran repte social, personal i esportiu, aconseguint fer una contribució real a favor de la gent de l'entorn més proper.

Redacció Ripollet.cat - DVT.