Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es consoliden els espais de la Festa Major de Ripollet

Ripollet tornarà a estar de Festa Major del 25 al 28 d'agost. El programa compta amb un centenar d’activitats dirigides a tots els públics i distribuïdes per diferents escenaris de la ciutat.

El mag Joaquín Matas serà el pregoner de 2023 i també destaquen la 30a edició del Ripollet Rock, els concerts de Lildami, La Fuga, Lía Kali, Búhos i Wild Mamas. Entre les novetats, la Gastrovinya inclourà música en directe i la Biblioteca ampliarà un dia més l’Espai del Petit Lector. A més, per tal de poder gaudir d’una Festa Major segura, s’instal·laran els punts lila jove LGTBI, especialment a la zona de concerts del parc dels Pinetons. Podeu consultar tota la programació d'actes en aquest enllaç

Mercat de la Vinya

El Mercat de la Vinya, que s’ubicarà al carrer dels Afores fins al carrer Pizarro, a la plaça d’en Clos i al pati de l’Escola Anselm Clavé, tornarà a ser un punt per potenciar el comerç i la restauració local, alhora que es vehicula amb el patrimoni de Ripollet. Mantindrà la mostra gastronòmica i de vins i caves, el Gastrovinya, que com a novetat incorporarà música en directe. Arran de l’èxit de les anteriors edicions, s’ampliarà el Racó del tast amb més tastos; el Ludivinya, amb una zona de jocs destinada a públic familiar; i la zona de concerts i actuacions a la plaça d’en Clos.

Plaça de Pere Quart

Com és habitual, la Biblioteca Municipal regnarà a la plaça de Pere Quart durant els dies de festa, amb l’Espai del Petit Lector, que aquest any s’amplia un dia més i s’allargarà fins al dilluns. I a l’altra banda de la plaça també s’instal·larà Ripollet Ràdio, amb la retransmissió de la Baixada dels carretons i una mostra de la programació de la nova temporada 2023-2024.

Decibels de creativitat

En l’àmbit de les arts escèniques, podrem gaudir, divendres, al parc d’Oriol Martorell dels concerts de Tropical Galaxia, Lia Kali i els DJ Pucci & DJ Shakku. A l’escenari gran del parc dels Pinetons podrem gaudir: divendres del Ripollet Rock, que celebra els seus 30 anys d’història, amb els Stratovarius de caps de cartell; dissabte del televisiu Lildami, La Fuga i la DJ Eve; i diumenge dels ripolletencs Wild Mamas, autors de Ripollet kapital, Búhos i el DJ i productor musical Iván Jiménez. A més de sessions del tradicional Confetti, havaneres, flamenc i els balls amb punxadiscos i orquestres als barris. Referent al teatre, es representarà l’espectacle Jo vull ser miss, de Mousse Couplet, i es manté l’Improshow per als joves al Teatre Auditori. La poesia i el llegat de Federico García Lorca continuarà present amb un recital de poesia, a càrrec del grup del Casal d’Avis.

festa-major-buhos.jpg

El grup Búhos protagonizarà un dels concerts destacats de la Festa Major.

Redacció ripollet.cat