Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es cancel·len diversos actes culturals davant l'expansió de la COVID-19 i les restriccions decretades

El Quinto dels Diables, la festa de Cap d'Any de l'Aresta i les Nits de Música especial dedicada als pessebres s'han anul·lat en les darreres hores, després que el TSJC donés el vistiplau a les restriccions decretades per la Generalitat per frenar l'augment de casos de COVID-19.

Diables de Ripollet van anunciar aquest dijous a través de les xarxes socials la cancel·lació del Quinto. Foto: Diables de Ripollet..
Diables de Ripollet van anunciar aquest dijous a través de les xarxes socials la cancel·lació del Quinto. Foto: Diables de Ripollet.

Arran de les restriccions decretades per frenar l'expansió de la COVID-19, en les últimes hores s'han cancel·lat alguns actes culturals que s'havien de celebrar en els pròxims dies a Ripollet. Així doncs, s'anul·len les dues sessions del tradicional Quinto de Nadal, que organitza Diables de Ripollet i que tenien previstes per a aquest cap de setmana de Nadal i Sant Esteve. En declaracions a Ripollet Ràdio, Borja Palomero, membre de Diables de Ripollet, ha explicat que l'han anul·lat "per prudència davant l'augment de casos dels últims dies". "Ens ajuntem prop de 100 persones al Centre Cultural per celebrar el Quinto, i per responsabilitat individual i grupal creiem que cancel·lar les cites és la millor opció", ha assenyalat.

Una altra activitat obligada a cancel·lar és la festa de Cap d'Any del Col·lectiu l'Aresta. Òscar Villar, membre de l'entitat, ha explicat que l'Aresta retornarà tots els diners que s'han recaptat amb la venda d'entrades de la darrera setmana. "A través del nostre compte d'Instagram comunicarem en els pròxims dies com es podran recuperar els diners de les entrades; possiblement instal·larem uns punts físics uns dies determinats i caldrà portar l'entrada física i el DNI", ha explicat Villar a l'Info Setmanal.

Per últim, una altra activitat cultural que s'ha anul·lat és la sessió especial de Nits de Música "Música als pessebres", que estava prevista per al 28 de desembre a la seu de l'Agrupació Pessebristes de Ripollet. Un dels seus coordinadors, Rafael López, ha indicat que l'espai no permetia un gran aforament i, per tant, s'ha suspès "per responsabilitat perquè estava implicada molta gent, Amics del Teatre i els pessebristes, i era molt complicat mantenir les condicions sanitàries que es requereixen".

Aquestes restriccions per aturar l'expansió de la COVID-19 estaran vigents durant 14 dies.

JS