Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC Ripollet proclama Roger Bayó com a candidat per "Refer Ripollet"

La secció local d'ERC va presentar el candidat republicà a les Eleccions Municipals 2023, en un acte celebrat el dijous, 8 de setembre, al pati del Centre Cultural, amb les intervencions de la diputada Ana Balsera i Raül Romeva.

DSC_0069.JPG

En la presentació, Ainara Tatché, de Jovent Republicà, va destacar que Roger Bayó Padró és llicenciat en Dret i postgrau en Comptabilitat, la seva vinculació al teixit associatiu com a jugador de bàsquet a clubs locals i el seu treball de cara al públic durant més de 15 anys, fets que li donen "coneixement de la realitat de Ripollet, tant de les mancances com de les virtuts, per liderar la consecució del projecte de ciutat d'Esquerra Republicana". Abans de Bayó va parlar Balsera, qui va lloar la feina d'ERC des dels municipis, que va qualificar de "picar pedra" i de defensors de la justícia social i el feminisme.

DSC_0052.JPG

Seguidament, en la primera intervenció com a flamant candidat, Roger Bayó va explicar que acceptar ser cap de llista li suposa "un pas molt important a nivell personal" i també al servei de Ripollet, del qual va dir que "Me'l sento meu i estic orgullós de viure-hi". Bayó va desgranar els eixos de la campanya "Refem Ripollet, al costat de la gent", començant per la necessitat de dotar Ripollet d'un model de ciutat, que en la seva opinió no existeix, especialment quant a manteniment de la via pública i usos dels equipaments.

També va reivindicar posar la gent, i especialment els joves, al centre, millors polítiques socials per revertir les situacions de dependència, crear oportunitats i reforçar el valor industrial de Ripollet, així com dotar el govern de major transparència i transformació feminista i ecologista. I va concloure dient: "Som el principal partit municipalista del país, i és en aquest àmbit on estem preparats per prendre decisions, per governar i solucionar els problemes de la gent. Tenim una àmplia experiència que ens avala de bons governs arreu de pobles i ciutats del país, també al capdavant de la nova Generalitat Republicana. Som una formació d'esquerres amb una clara aposta per la justícia social i una clara vocació de servei a les persones".

Va tancar l'acte Raül Romeva, actual vicesecretari general de prospectiva i agenda 2030 d'ERC, qui va manifestar que "l'alcalde d'un poble ha de viure al carrer i no al seu despatx" i que "no hi ha millor republicà que un bon ciutadà d'un poble". I va alertar que "cal recuperar la confiança en la política i les institucions o ens veurem abocats a la frustració i d'aquí al populisme i l'extremisme".

DSC_0059.JPG

Redacció ripollet.cat