Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC presenta el seu full de ruta en mobilitat al Vallès Occidental

Marca com a prioritats la col·laboració entre administracions per a la conversió de la N-150 en la futura avinguda del Vallès i la millora del transport interurbà.

Les seccions vallesanes d'Esquerra Republicana van trobar-se a Ripollet divendres passat per fer públic el full de ruta del partit quant a mobilitat, de la mà de Marc Sanglas, secretari general de Mobilitat de la Generalitat. En una compareixença conjunta davant la premsa, el candidat local, Roger Bayó, va lamentar que Ripollet "està al mig de tot i no té res", en referència a la seva mala comunicació en transport públic. També va assenyalar la N-150 com una oportunitat de vertebració del territori.

Per la seva part, el cap de llista republicà de Cerdanyola, Albert Turón, va reivindicar més coordinació amb Ripollet i va posar com a exemple en les escombraries i va apostar pel bus a demanda, per a les zones més llunyanes i/o de menor clientela.

Finalment, va intervenir el secretari general de Mobilitat de la Generalitat, Marc Sanglas, que va parlar en clau de futur amb la vista l'any 2030 per aconseguir "teixir el país amb una bona xarxa de ferrocarril i carreteres". També va destacar la importància de la coordinació interadministracions per a la conversió de l'N-150 en avinguda del Vallès i el reforç del transport públic interurbà. Finalment, va anunciar la creació de nous aparcaments públics gratuïts pròxims als principals intercanviadors de ferrocarril.

Redacció ripollet.cat