Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC i Jovent Republicà es queixen que el consistori no respon a les preguntes

Les seccions locals d'Esquerra Republicana i Jovent Republicà han fet públic el seu malestar perquè, segons denuncien, el govern municipal no contesta a les seves preguntes, ni d'altres forces ni de veïns o ho fa de manera informal.

Roger Bayó, secretari d'Organització d'ERC i Núria Escursell, secretària d'Imatge i Comunicació de Jovent Republicà..
Roger Bayó, secretari d'Organització d'ERC i Núria Escursell, secretària d'Imatge i Comunicació de Jovent Republicà.

En roda de premsa, Roger Bayó, secretari d'Organització d'ERC de Ripollet, va manifestar que "les instàncies no es responen i moltes vegades no es fa per escrit, sinó amb una trucada". Segons Bayó, "dona la sensació d'improvisació" i cal fer servir els canals formals perquè "les paraules se les emporta el vent". I va posar com a exemple les queixes sobre el bus V-2 que, segons ERC, no han estat ateses.

La secretària d'Imatge i Comunicació de Jovent Republicà, Núria Escursell, va criticar Decidim de manca de transparència i d'actuar per "impulsos". Quant a la gestió de les preguntes, la va qualificar de "gran acte d'irresponsabilitat" i de "jugar a què passi el temps". D'altra banda, va argumentar que tampoc s'està informant del compliment de les mocions aprovades. Finalment, Escursell va retreure a Decidim d'actuar amb clientelisme, afirmant que "si et conec et responc i sinó no".