Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC escull Roger Bayó com a candidat a les Municipals 2023

Roger Bayó i Padró ha estat elegit cap de llista d'Esquerra a les Eleccions Municipals de 2023, per l'assemblea local, celebrada el passat dimecres, 16 de febrer. Segons una nota de la secció local, "Bayó ha estat escollit per unanimitat, adquirint el compromís d'encapçalar un projecte en què Esquerra Republicana de Ripollet ja fa temps que hi treballa".

Intervenció de Roger Bayó, nou cap de llista d'ERC, a l'assemblea del partit.
Intervenció de Roger Bayó, nou cap de llista d'ERC, a l'assemblea del partit

El fins ara secretari d'Organització i flamant candidat va declarar que els republicans pretenen "fer partícip a la gent de la nostra ciutat perquè plegats transformem Ripollet, a través d'un projecte modern, sostenible i centrat en les persones, amb l'objectiu de reimpulsar la ciutat" I va afegir que "deixant enrere la política dels pedaços i la improvisació permanent amb què es governa a Ripollet". Segons fonts d'ERC, a finals de març faran la presentació pública de la candidatura.

A més de la militància d'Esquerra Republicana de Ripollet, l'assemblea va comptar amb la presència de Juli Fernàndez, diputat comarcal d'Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya, i Marc Sanglas, qui havia precedit a en Juli Fernàndez com a diputat comarcal i actualment és Director General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya.

 

FLv-qTPXoAAy_el.jpg

Bayó conversant amb els dirigents d'ERC vallesans, Juli Fernàndez (diputat al Parlament de Catalunya) i Marc Sanglas (director general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat.