Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC es feliciten pels pròxims canvis en la recollida d'escombraries

L'endemà de la presentació pública dels pròxims canvis en el sistema de recollida d'escombraries, realitzada l'alcalde de Ripollet, Luís Tirado (PSC), Esquerra s'han felicitat per la iniciativa de la coalició de govern PSC-ERC.

Els republicans han recordat que portaven aquestes modificacions en el seu programa electoral per "millorar el sistema, que es va implantar malament per part de l'anterior equip de govern". I que són "una mostra més de la utilitat d'estar al govern municipal i poder treballar posant a les persones al centre".

Així, ERC destaquen, d'una banda, l'increment de dies de recollida als barris amb Porta a porta (Centre i Pinetons) i, de l'altra, el pas a obertura amb targeta dels contenidors d'orgànica i rebuig a la resta de Ripollet. Per a ERC, "aquests canvis que el govern de coalició hem impulsat segueixen els objectius de donar resposta a les problemàtiques del Ripollet Aporta que s'havien anat detectant i facilitar el dia a dia dels veïns i veïnes de Ripollet al mateix temps que no es faran passos enrere en els nivells de recollida.

Segons defensen en un comunicat, adreçat a la premsa, s'acaba "la coexistència del sistema antic i el Ripollet Aporta, fruit de la improvisació a l'hora d'implantar el sistema a les diferents zones". Així, argumenten que "a partir del novembre tots els contenidors d'orgànica seran tancats i s'obriran amb targeta així com els contenidors de rebuig que es mantinguin a les zones de Can Mas, Maragall i Tiana - Pont Vell. Aquesta mesura permetrà augmentar la recollida selectiva en aquells barris on fins ara havien estat tots els contenidors oberts, mesura que Esquerra Republicana també dúiem al programa".

Per acabar, anuncien que "també inclòs en el nostre programa, es farà una nova campanya d'informació a la ciutadania que caldrà que s'acompanyi d'altres campanyes en matèria de residu zero durant el mandat per tal de sensibilitzar a la població sobre la importància de la gestió dels residus".