Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la iniciativa "Donem la cara", una campanya per posar en valor el comerç local

La Unió de Comericant de Ripollet (UCR) ha posat en marxa la campanya "Donem la cara", una iniciativa que té com a objectiu visibilitzar el gran valor del comerç local i posar cara a les persones que hi ha al darrere de cadascun d'ells i el gran impacte que suposa en l'àmbit social.

La UCR posa en funcionament la campanya "Donem la cara" que consisteix en l'exposició d'una setantena de vinils amb fotografies a tots els comerços associats a la UCR, repartits per tota la població. Les fotografies, que es van crear en sessions fotogràfiques molt especials i divertides, mostren als i les comerciants en actitud distesa i propera, interactuant entre elles i ells creant un vincle molt estret. A més, les imatges es van prendre en espais emblemàtics de Ripollet, reforçant així el sentiment de pertinença del comerç amb el territori local.

Amb la campanya Donem la cara, la UCR vol posar de manifest que darrere de cada comerç local hi ha persones amb nom i cognom, amb històries i experiències pròpies. Persones que treballen dia a dia per oferir els seus productes i serveis a la comunitat, contribuint així a la dinamització econòmica i social de Ripollet.

ripollet-eco-ucr-campanya-donem-la-cara-070524-2.jpg

El comerç local: un motor per a la societat

El comerç local juga un paper crucial en el teixit social i econòmic de Ripollet. Genera llocs de treball, dinamitza l'economia, fomenta la cohesió social i contribueix a la conservació del patrimoni local. A més, els comerços de proximitat ofereixen una atenció personalitzada i de qualitat, i fomenten la sostenibilitat, ja que redueixen la necessitat de desplaçaments en vehicle privat.

Paral·lelament a l'exposició de les fotografies, durant el mes d'abril es va dur a terme un concurs a Instagram en què es va sortejar un premi de 100 € en vals per gastar en els comerços associats a la UCR. La iniciativa va tenir una gran acollida per part del públic que finalment va guanyar l'Alicia Ruiz.

ripollet-eco-ucr-campanya-donem-la-cara-070524-3.jpg

La UCR, compromesa amb el comerç local

La Unió de Comerciants de Ripollet treballa incansablement per promoure i dinamitzar el comerç local. A través de diverses accions, com la campanya Donem la cara, l'entitat busca conscienciar la població de la importància de comprar en els comerços de proximitat i contribuir així al benestar de la nostra ciutat promovent l'economia circular i de proximitat.

Redacció Ripollet.cat - DVT/NdP