Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la creació d'un itinerari per a invidents a la passera de vianants

Aviat s'iniciaran els treballs de reasfaltatge de la passera, que comportaran talls intermitents de circulació per a les persones i vehicles de mobilitat personal.

Aquest mes de desembre s'han posat en marxa les obres de la passera de vianants, que inclouen el reasfaltatge de tot el pont, mantenint el carril bici. Aquestes obres preveuen també la creació d'un itinerari per a persones invidents des de la passera fins a la carretera de l'Estació, davant de l'escola Escursell, al parc del riu Ripoll, amb la instal·lació d'un grup semafòric. A més, es faran treballs de pintura i senyalització, neteja d'embornals i canals i neteja de pintades i grafitis. El projecte d'obres també contempla la substitució de les pantalles d'il·luminació per led. El preu total d'aquesta obra és de 105.270,87 €. 

Millores a espais i carrers de Tiana i Pont Vell i 2a fase del carrer de Sant Sebastià

L'Ajuntament està executant i té projectades altres actuacions de millora de la via pública i l'accessibilitat a Tiana i Pont Vell, com és el cas de la remodelació de voreres a diferents carrers, iniciada el passat mes d'octubre.

Els treballs van començar a la cruïlla dels carrers de la Verge de Montserrat amb Nostra Senyora del Pilar. Aquestes millores a la via pública han estat projectades pels serveis tècnics municipals amb l'objectiu de potenciar el pas de vianants i l'accessibilitat en aquest barri.

Els trams que estan sent remodelats pertanyen als carrers de la Verge de Montserrat, Mare de Déu dels Àngels, Doctor Gil, passatge Massot, Bonavista i carretera de Barcelona. El cost de les actuacions és d'un total 656.364,39 €, adjudicades a TEBANCAT S.L. Les obres provocaran afectacions del trànsit, que seran convenientment senyalitzades, tot i que es mantindrà habilitat el pas als aparcaments privats.

En acabar les actuacions dels carrers propers a la carretera de l'Estació, la Brigada Municipal té previst fer les actuacions de pintura i senyalització pertinents per tal de connectar el carril bici del pont de vianants amb la carretera de Barcelona.

Quant al carrer de Sant Sebastià, aquest mes de gener està previst l'inici de les obres de la 2a fase de la seva reurbanització, un projecte d'obres de reforma i millora del tram comprès entre el carrer de la Concòrdia i la carretera de l'Estació, amb un preu d'1.204.293,10 euros i un termini d'execució de nou mesos. Aquest projecte es va haver de revisar i es va tornar a aprovar el passat 21 de juny en Junta de Govern.

NdP/ MM